Vi blir telia Wholesale

Vi vill göra det lättare att vara kund hos oss. Därför lanserar vi idag Telia Wholesale – vår one-stop-shop mot grossistmarknaden.

Vi vill göra det enklare att vara operatörskund hos oss. Därför lanserar vi Telia Wholesale – vår one-stop-shop mot grossistmarknaden. Med Telia Wholesale väver vi samman Skanovas och Telia Operator Business produkter och tjänster till ett samlat operatörserbjudande för fast och mobil kommunikation.

Redan idag har kan våra säljare mot grossistmarknaden hjälpa kunder att hitta rätt i hela vårt produktutbud – oavsett om det är gamla Skanova- eller Operator Business-produkter. Nästa steg blir att ta fram en gemensam produktportfölj och hemsida för Telia Wholesale. Målsättningen är att kunna ha detta på plats senast i första kvartalet 2019. 

Vill du veta mer vad vi kan göra för dig så hör av dig till oss i formuläret nedan. Du kan också ta en titt på våra befintliga hemsidor – där du på skanova.se hittar info om fastnätsaccesser och på teliaoperator.se hittar mer våra olika fast och mobila kapacitetslösningar.

Med vänliga hälsningar
Jerri Waris
Ansvarig Telia Wholesale

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller vill veta mer om Telia Wholesale.

Tack! Vi hör av oss till dig så snart som möjligt.
Någonting gick fel. Vänligen försök igen.