Sveriges största nätuniversum

Telia Wholesale hjälper dig som operatör att utvecklas. Vi är både din partner för digital innovation och en pålitlig leverantör av kommunikationstjänster. Du har idéerna och vi har kunskapen, infrastrukturen och den praktiska förmågan att realisera dina idéer.

Go mobile, utan eget nät

Mobilitet är det nya svarta. Med landets bästa mobiltäckning, prisbelönt tal- och surfkvalitet kan du ”Go Mobile” – utan att du behöver investera i egna nät. Operatörer i det fasta nätet får nya intäktskällor och som helt nya aktörer kan utveckla erbjudanden inom allt från IoT till uppkopplade industrier. Att bli virtuell operatör är i dag ett sätt för detaljhandelskedjor, supporterklubbar, modeföretag och många fler att bygga relationer, stärka sitt varumärke och öka sin försäljning.

Sälj bredband, IP-telefoni och tv via fiber

Gör dig köpbar hemma hos Svensson, Larsson och Mourabab. För dig som tjänsteleverantör har vi rullat ut landets mest heltäcknde fibernät. Med Öppen Fiber SP når du längre ut än med någon annan kommunikationsleverantör. För dig som vill erbjuda bredband, ip-telefoni och tv direkt till villor, fastighetsägare och företag. I hela nätet, eller i någon eller några av våra 13 regioner.

Regionens största ethernet-nät når längre

Låt idéer styra, inte onödigt udda nätverksprotokoll och speciallösningar. Med våra Ethernet-nät kan du bygga dina kommuniationslösningar mer kostnadseffektivt – med stadardiserade nätverkselement certifierade enligt Carrier 2.0. Med Ethenet Sweden kan du koppla upp hela Sverige. Väljer du Ethernet Nordic knyter du ihop din trafik i och mellan Danmark, Finland, Norge, Estland.

Våglängdsnätet som klarar det mesta, lätt

Varje år ökar mängden information i datanäten med 40 procent. Är du beredd? Våra Wavelength-tjänster kommunicerar med ljuset hastighet och passar lika bra för att skicka mätdata från rymdforskning på Erange Space Center i Kiruna, till att koppla upp dataservicehallar i Norrlands inland. Det gör oss till en perfekt partner för expansiva molnföretag.

Gör kopparnätet till guld

Det nationella kopparnätet är ryggraden i det fasta telefonnätet. Och även om det krymper i takt med att fiber- och mobilnäten växer kan du fortfarande koppla upp 85% av Sveriges hushåll och företag. Sälj fast telefoni, xDSL-bredband eller kom på egna tillämpningar med denna robusta och pålitliga teknik som grund. Kapacitet räcker mer än väl för de flesta bredbandstjänster.

Vi har näten för den nya tidens innovatörer

Är du intresserad av hur vi kan bidra till utvecklingen av din nya uppkopplade pryl, din nästa tjänsteinnovation eller bara behöver hjälp med att överbrygga ett teknikskifte eller öka kapaciteten i ditt befintliga nät? Hör då av dig så tar vi ett snack och ser hur vi kan matcha våra erfarenheter. Det är i mötet det händer.

 

Vill du läsa mer?